Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

CV service Vlaardingen

CV service Vlaardingen: Dag en nacht 7 dagen per week kunt u ons bellen bij een storing aan uw CV ketel in Vlaardingen via het gratis telefoonnummer: 0800-7777112.

Wij installeren tevens nieuwe CV installatie en voeren onderhoud uit aan bestaande CV installaties.

CV service Vlaardingen

Onze CV service Vlaardingen staat 24/7 voor u klaar! Bel gratis: 0800-7777112.

Zit u in de kou? Of heeft u geen warm water? Grote kans dat er iets mis is met uw CV ketel of Combi Ketel. Onze CV service Vlaardingen staat dag en nacht voor u klaar bij alle denkbare ketelstoringen. Ook als u een CV monteur zoekt in het weekend (zaterdag of zondag) staan onze erkende loodgieters voor u klaar. Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens waar alle benodigdheden in aanwezig zijn om problemen met uw CV Installatie of CV ketel snel, professioneel maar vooral goed op te lossen.

Naast de spoed service kunnen wij ook nieuwe HR Ketels, CV ketels, Combi ketels leveren en installeren in Vlaardingen. Ook kleine CV problemen als een lekkende Thermostaatknop vervangen, een lekkende leiding dichten of een cv installatie bijvullen kunt u ons bereiken. Wij staan in de meeste gevallen snel bij u voor de deur om de problemen te verhelpen.

Vragen? Neem gerust eens contact op met onze CV service Vlaardingen via telefoonnummer 0800-7777112.